Bedrijven en organisaties

Het succes van Buma Kunst heeft niet alleen te maken met kwaliteit en liefde voor de kunst. Samenwerking is tevens een belangrijke pijler. 

Buma Kunst maakt daarbij gebruik van getalenteerde binnenhuisarchitecten en interieur ontwerpers. Zij kunnen al vanaf de tekentafel meewegen welke kunst het interieur kan versterken. De ontwikkeling van zo’n totaal concept is een prachtige uitdaging. Bij een bestaand interieur hebben zij uiteraard voelsprieten voor een weloverwogen inpassing van vorm en kleur om tot een optimale harmonie te komen.

 

Hetty Krijnen

“De samenwerking met Buma Kunst geeft mij extra inspiratie om te werken aan een omgeving waarin je je helemaal 'thuis' voelt. Je woon- of werkomgeving beleven als een weldadige jas. Een woning die je energie geeft en waar jij je tegelijk kunt ontspannen; een verlengstuk van jezelf. Een kantooromgeving die je inspireert en het beste uit je haalt”.
 

Hetty Krijnen

“Het werken voor bedrijven vind ik een zeer boeiend proces, daar kan ik echt functioneel creatief zijn, waarbij ik oplossingsgericht werk. Het gaat daarbij naast stijl juist om het bereiken van een interieur dat aansluit bij de huisstijl en de bedrijfsvisie. Hierdoor ontstaat er een compleet interieurconcept dat het bedrijfsimago, de trots én in al haar opzichten de bedrijfscultuur versterkt.”

IO interieur advies Hetty Krijnen  www.iointerieuradvies.nl